WILDE THINGS

Forum fanów Olivii Wilde

#1 2011-11-15 13:10:57

Jesse Spencer

Moderator

Punktów :   

Dexter

Dexter jest seryjnym mordercą. W dzieciństwie został przygarnięty przez policjanta, Harry'ego, który nauczył go zaspokajać swoje chore pragnienia, będące wynikiem traumatycznych przeżyć. Dexter, posługując się "kodeksem" przybranego ojca, zabija ludzi, którzy sobie (w jego mniemaniu) na to zasłużyli, a jednocześnie swojemu "głodowi" zabijania mówi stanowcze nie! Od czasu śmierci Harry'ego nie ma nikogo, kto znałby mroczną prawdę o Dexterze. Nie wie o tym nawet jego przybrana siostra Deb, pracująca w tym samym oddziale policji Miami. Pewnego dnia w sielankowe życie bohatera wkrada się ktoś, kto wyrywa Dextera z rutyny - morderca z ciężarówki-chłodni. Okalecza swe ofiary w niezwykle oryginalny i wyjątkowy sposób, co imponuje Dexterowi. Okazuje się, że obaj panowie mają ze sobą więcej wspólnego, niż się wydaje.

Serial jest naprawdę ciekawy. Może nie należy do kina wysokich lotów, ale bardzo przyjemnie się go ogląda. Romans, humor, napięcie, dreszczyk emocji, chwile wzruszenia – "Dexter" to wszystko zapewnia. Niecodzienny bohater w codziennej rzeczywistości. Zdecydowanie warto poświęcić trochę swojego cennego czasu na prześledzenie jego historii. C:

http://nerdbastards.com/wp-content/uploads/2011/01/Dexter-Video-logo.jpg

#2 2011-11-15 13:14:23

Karmacoma

Administratorka

Punktów :   

Re: Dexter

Oglądałam od początku, zaciekawiona jego przygodami, a sam bohater zdobył moje serce Uroczy i na pozór bardzo miły i zwyczajny facet.. Niestety, ze względu na naprawdę późną porę emisji.... przegapiłam późniejsze odcinki ^^;

Warto oglądać, sama druga natura Dextera intryguje!

#3 2011-11-25 19:46:20

HouseFan

Nowy

Punktów :   

Uwielbiam <3 Szkoda tylko, że związek Dexter + Lumen nie przetrwał, a było tak ciekawie

#4 2011-11-27 10:45:32

Jesse Spencer

Moderator

Punktów :   

Oj szkoda,szkoda... ale powiem Ci ,że i tak wolałam Dexter i Rita ^^ Wyglądali uroczo

Stopka forum

RSS